Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
511
511

ПЦУ Нікополя отримала 3500 порцій сухих борщів

ПЦУ Нікополя отримала

ПЦУ Нікополя отримала 3500 порцій сухих борщів. Про це повідомив благочинний церков Нікополя та району ігумен Меркурій Скороход, передає Nikopolnews.

«В той час, коли ядерна небезпека загрожує всій Європі, а особливо Нікополю, наші друзі пані Бондаренко Валерія з командою меценатів звершили величезну волонтеру допомогу 3500 тисяч порцій сухих борщів-супів, дві тони джерельної води які були заготовлені учасниками солідарної акції – волонтерської толоки «ВиГрібай», плюс таблетки для знезараження води, сухий душ (на спільний донат від всіх учасників акції). Все це для мешканців Нікополя, який зараз потерпає від обстрілів та зневоднення в результаті руйнації окупантами Каховської ГЕС», пише священник.

ПЦУ Нікополя отримала

До того ж волонтери передали Нікополю:

  • Польову кухню «Перемога», яка одночасно годує понад 100 осіб;
  • Харчову цистерну для води на 200 літрів;
  • Сухі борщі – супи для військових;
  • Продукти та набір ліків від української громади Америки  – громадської організації Ukrainian Congress Committee of America за сприяння благодійної фундації Organization for the Defense of Four Freedoms for Ukraine (ODFFU). Як адресна допомога та на честь вшанування пам’яті видатного українця та громадського діяча України та Америки Федора Вовка, діяльність якого тісно була пов’язана з Нікопольщиною;
  • Вогнегасники, набір продуктів, дощовики від БФ «Омріяна країна».
  • Продукти, засоби гігієни, іграшки від ГО «Ангели на колесах»
  • Набір з «Розумною кашею» за рецептом телеведучого – «гастрогуру» Кості Грубича, для приготування в польовій кухні від локації «Яблунівські печериці» на якій безпосередньо і відбувалась акція.

ПЦУ Нікополя отримала 3500 порцій сухих борщів: фото

ПЦУ Нікополя отримала

357727989 9606878596051729 3403045414187380543 n

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×