Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
279
279

«Ще більше хочеться працювати»: рятувальникам з Нікополя подякував президент

«Ще більше хочеться працювати»: рятувальникам з Нікополя подякував президент

Як ми вже писали, 23 листопада рятувальникам з Нікополя подякував за роботу президент України Володимир Зеленський.

«Особливо хочу відзначити сьогодні працівників ДСНС України в місті Нікополі. російські війська фактично щодня б’ють по місту. І щодня там є наші люди, які рятують. Капітан служби цивільного захисту Микола Ткач, старший лейтенант Богдан Тарасюк, майстер-сержанти Олександр Білоконь та Олександр Жур, сержант Максим Прейда. Я дякую вам, хлопці, усім вашим колегам, усім, хто допомагає», сказав очільник держави

Рятувальникам з Нікополя подякував президент: відео

Розуміння та підтримка голови держави, неабияк надихають місцевих рятувальників виконувати свою роботу під час війни. Про це йдеться у сюжеті Нікопольської міської ради

«Коли чуєш своє прізвище у повідомленні президента, це дуже приємно. Ще більше хочеться працювати», говорить Микола Ткач, капітан 28 ДПРЧ ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

Російські війська щоденно б’ють по Нікополю. І рятувальники одними з перших приходять на допомогу людям.

«Наша служба важка. Кожен день Нікополь та район, а також Марганецька громада підпадають під ворожі обстріли. Кожну добу ми стискаємося з подібними ситуаціями разом з колегами. Стараємося триматися», розповів Богдан Тарасюк, старший лейтенант 28 ДПРЧ ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

Рятувальники говорять, що секрет того, як добре виконувати свою роботу – простий. Це впевненість у своїх колегах, на яких можна розраховувати у будь-якій надзвичайній ситуації.

«Потрібно бути сміливим, довіряти своїм товаришам. Якщо, щось станеться вони тобі допоможуть. Бути впевненим в собі і виконувати свою роботу», говорить Максим Прейда сержант 28 ДПРЧ ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×