Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
382
382

Хотіли зробити з кулеметної кулі брелок: медики «швидкої» з Нікополя врятували двох поранених чоловіків – один дуже важкий

Медики «швидкої» з Нікополя рятували двох поранених чоловіків 2

Медики «швидкої» з Нікополя врятували двох поранених чоловіків, які з кулеметної кулі вирішили зробити брелок. Один з них був дуже важкий.

Про це розповіла Валентина Марченко, передає Nikopolnews.

В одному з сіл двоє молодих чоловіків 20 і 27 років знайшли трасуючу кулеметну кулю калібром 12,7 мм. З неї хлопці вирішили зробити брелок.

«Не довго думаючи взяли електродриль і почали її свердлити. Куля розірвалася у них в руках і нанесла численні поранення обом», йдеться у повідомленні.

Хлопцям знадобилася допомога медиків швидкої допомоги. На виклик до них виїхала бригада екстренної медичної допомоги, що базується в с. Новопокровка Дніпровського району і входить до складу Нікопольської станції екстреної медичної допомоги.

Медики «швидкої» з Нікополя рятували двох поранених чоловіків

Медики «швидкої» з Нікополя рятували двох поранених чоловіків

Виїхавши на місце медична сестра Тетяна Петрушина оглянула хлопців й надала їм необхідну допомогу. 20-річний хлопець отримав множинні травми всього тіла. У нього 6 рваних ран грудної клітини та живота, поранення промежини, статевих органів, всіх чотирьох кінцівок, а також поранення правого ока та повік. Хлопця госпіталізували до обласної клінічної лікарні ім. Мечникова. Його доставили в цей заклад, враховуючи те, що лікування в багатопрофільній лікарні  більше шансів уникнути в майбутньому інвалідності.Ще один 27-річний чоловіквідмовився від госпіталізації. Він отримав незначні поранення – декілька саден та кілька незначних ран нижніх кінцівок.

«Велика подяка бригаді ЕМД за якісну та оперативну роботу – сестрі медичній Петрушиній Тетяні Андріївні, яка багато років працює на виїзній бригаді ЕМД, врятувала не одне життя та водію Петренку Руслану Григоровичу. А потерпілим бажаємо швидкого одужання та вітаємо їх із набутим досвідом!», додала Валентина Марченко.

 

Ще новини Нікопольщини: Не приїхала «швидка» у Нікополі: пацієнти поскаржилися, а медиків обурили скарги

 

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу