Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
180
180

Спортсмени з Нікополя здобули призові місця на міжнародних змаганнях (фото)

Спортсмени з Нікополя

Спортсмени з Нікополя здобули призові місця на міжнародних змаганнях. Повідомляє Nikopolnews.

Вихованці Сергія та Олександра Гончаренко взяли участь у змаганнях “28TH HUNGARIAN KICKBOXING WORLD CUP”, які проходили у Будапешті. На них спортсменам з Нікополя вдалося завоювати наступні місця:

  • 3 місце – Богдан Якимець (фулл контакт);
  • 5 місце – Ніна Якимець (лайт контакт);
  • 2 місце – Платон Демидов (фулл контакт) у змаганнях з кікбоксингу.

 

Спортсмени з Нікополя

Спортсмени з Нікополя

Боча

«Спортсмени ДЮСШ №1 прийняли участь у двох турнірах з боча серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату!», розповіли у ДЮСШ №1.

Уродженець Нікополя Андрій Мороз 9 та 10 червня бравав участь у Міжнародному турнірі з боча в м.Кельці (Польща). На цих змаганнях він виграв 1 місце у категорії ВС2 перегравши у фіналі спортсмена з Великобританії. До того ж команда м.Києва, капітаном якої був Андрій Мороз, стала Чемпіонами турніру.

Спортсмени з Нікополя здобули призові місця на міжнародних змаганнях

Спортсмени з Нікополя

Спортсмени з Нікополя

14 і 15 червня пройшов Кубок м. Києва з боча. На ньому представник Нікополя Іван Місляй посів 1 місце. е серед спортсменів у категорії ВС 2.

«Андрій Мороз (капітан команди) з командою м.Києва посів 2 місце у командних змаганнях. 1 та 3 місця також посіли команди м.Києва. За першість боролися 8 команд», додали у повідомленні.

У загальнокомандному заліку Кубок виборола команда м.Києва, за яку виступав Андрій Мороз. 2 місце – команда Білої Церкви та 3 місце – команда м.Рівне.

 

Гімнастика

Спортсмени з Нікополя

18 червня у Карлових Варах (Чехія) закінчився Міжнародний турнір з художньої гімнастики CARLSBAD RG CUP. Нікополь на ньому представляла Софія Басанська. Вона завоювала на цьому турнірі три нагороди – дві срібні та бронзову медаль виступаючи серед дівчат 2007 року народження.

Спортсмени з Нікополя здобули призові місця на міжнародних змаганнях: фото

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×