Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
413
413

Спортсмени з незламного Нікополя знову завоювали купу нагород! (фото)

незламного Нікополя

На минулому тижні спортсмени з незламного Нікополя знову завоювали купу нагород. Про їх здобутки повідомили у Нікопольській міській раді, передає Nikopolnews.

незламного Нікополя

З 27 по 31 березня 2023 року у Києві проходив чемпіонат міста серед юнаків 2011 року народження та молодше. У ньому взяли участь 43 учасники. Серед них був і  8-річний Артем Лях, вихованець КЗ «ДЮСШ №1» НМР. Для хлопчика, це був перший турнір такого рівня. Під час змагань Артем набрав 5,0 з 9 (+4,=2,-3) і поділив 13-20 місця (17 за додатковими показниками).

незламного Нікополя

Скелелази ДЮСШ «Електрометалург» стали призерами Молодіжного кубку Європи. 2 квітня у м. Тарнов (Польща) пройшов І етап молодіжного Кубку Європи зі скелелазіння. У своїх вікових категоріях вихованці ДЮСШ «Електрометалург», члени збірної команди України, показали такі результати: 2 місце – Ксенія Горєлова, 3 місце – Поліна Халькевич. Фіналісти: Ілля Єгоркін, Ярослав Сумєнкін. Вітаємо спортсменів та їх тренерів – Наталію Кудренко, Ярослава Гонтарика, Ірину Борщаговську.

незламного Нікополя

31 березня на платформі Lichess відбулася Дитяча шахова ліга (Весняний сезон). Наша юнацька команда виступала в Першій Лізі і в драматичній боротьбі на останніх секундах вирвала перемогу у конкурентів з Тернопільщини. 119/116. Таким чином Нікопольці повертаються до Вищого дивізіону! За команду грали : Міхно Артем, Стрелкін Владислав, Кучинський Артем, Хамраєв Микита, Шевченко Данило, Косухін Максим, Голєнков Ярослав, Бєляшевський Микита, Шемрук Віктор. В загальному заліку Нікопольська команда входить в 10-ку кращих дитячих колективів України, 9-ті з 119 команд.

незламного Нікополя

незламного Нікополя

З 25 березня по 2 квітня у Загребі (Хорватія), пройшли перші офіційні рейтингові змагання Міжнародного рівня з боча серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату Zagreb 2023 World Boccia Challenger. Україна була представлена 5-ма спортсменами, серед яких два нікопольських – Андрій Мороз та Андрій Окулов. В особистому заліку Андрій Окулов був 13, а Андрій Мороз – 17. І хоча результати не дуже втішні, все одно, ми пишаємось нашими спортсменами, які не дивлячись на складні життєві обставини захищають честь нашої країни та нашого міста!

Сподіваємось, на наступних змаганнях аналогічного рівня, які проходитимуть у жовтні в Греції нашим хлопцям посміхнеться вдача, – пише пресслужба НМР

Ще новини Нікополя: Кото-Нікополь – фоторепортаж з вулиць незламного міста

Читайте також: Ціни на квартири у Києві – за скільки можна придбати житло у столиці

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×