Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
278
278

Спортсмени з Нікополя здобули призові місця на різноманітних змаганнях (фото)

Спортсмени з Нікополя здобули призові місця на різноманітних змаганнях 3

Цими вихідними Спортсмени з Нікополя здобули призові місця на обласних, всеукраїнських та  міжнародних змаганнях.

Повідомили у ДЮСШ «Трубник», передає Nikopolnews.

28 і 29 вересня у Нідерландах в місті Вендам відбувся Міжнародний турнір «IVJK – 2024» з дзюдо, в якому взяли участь понад 600 учасників з трьох країн.  Нікополь на ньому представляв вихованець ДЮСШ«Трубник» Олександр Фельдман Олександр. Зараз він тимчасово проживає та тренується в Німеччині. Серед юнаків U-12 в ваговій категорії до 30 кг став бронзовим призером змагань.

Спортсмени з Нікополя здобули призові місця на різноманітних змаганнях

Спортсмени з Нікополя здобули призові місця на різноманітних змаганнях 4

28 вересня у Дніпрі відбувся Чемпіонат області з дзюдо серед молодших кадетів U17. Вихованці НДЮСШ «Трубник» Альбіна Мусієнко, Денис Мулик і Олександр Рибалко, які навчаються у Дніпропетровському фаховому коледжі спорту вдало виступили на цих змаганнях.

Спортсмени з Нікополя здобули призові місця на різноманітних змаганнях 2

Альбіна Мусієнко в ваговій категорії 63 кг зайняла перше місце і піднялася на найвищу сходинку п’єдесталу, а Денис в ваговій категорії 55 кг і Олександр в ваговій категорії 66 кг. вибороли бронзові медалі.

Спортсмени з Нікополя здобули призові місця на різноманітних змаганнях

 27 і 28 вересня у Києві на базі фестивалю SPACE V ANNIVERSARY відбувся I етап Кубку України зі скелелазіння у дисципліні болдеринг. Нікополь на ньому представляв вихованець НДЮСШ «Трубник» Євген Константинов став бронзовим призером змагань.

 

Ще новини Нікополя: «Замість шести тренувань на тиждень – три»: гімнастки з Нікополя взяли участь у Всеукраїнських змаганнях

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу