Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
55
55

Спортсмени з Нікополя здобули призові місця на різноманітних змаганнях (фото)

 Спортсмени з Нікополя здобули призові місця на різноманітних змаганнях

Спортсмени з Нікополя здобули призові місця на різноманітних змаганнях.

Про їх здобутки розповіли на сайті міської ради, передає Nikopolnews.

Дві вихованки КЗ «ДЮСШ №1» тренера-викладача Сергія Риженка – Мирослава та Єлизавета Альохіни стали чемпіонками Всеукраїнських змагань з волейболу «Кубок Прометея». Вони проходили в місті Кам’янському з 27 по 29 вересня. В змаганнях брали участь 10 команд з Кам’янського, Одеси, Миколаєва, Запоріжжя, Полтави, Царичанки, Магдалинівка, Першотравенська, які були розділені на 2 підгрупи по 5 команд.

У змаганнях спортсменки з Нікополя грали у складі Збірної міста Полтави КЗ “ПСДЮСШОР 2”. В підгрупі дівчата впевнено зайняли 1 місце і в фіналі зустрілися з одеситами. У фіналі, в напруженій і запеклій боротьбі вибороли 1 місце.

Спортсмени з Нікополя здобули призові місця на різноманітних змаганнях

 Спортсмени з Нікополя здобули призові місця на різноманітних змаганнях 2

27 і 29 вересня, у м.Валенштадт (Швейцарія) відбувся шаховий турнір SJEM 2025-1. Qualifikationsturnier U14 Walenstadt. Юні нікопольські шахісти Данило Шевченко та Нікіта Хамраєв показали наступні результати:

  • Данило Шевченко – поділив 4-5 місце (за додатковими показниками 5 місце) – набрав 5.5 з 7.
  • Нікіта Хамраєв – поділив 44-58 місце (за додатковими показниками 51 місце) набрав – 3 з 7. А у турнірі OPEN грав досвідчений першорозрядник Сергій Хамраєв – 10 місце, набрав – 4 з 7.

 Спортсмени з Нікополя здобули призові місця на різноманітних змаганнях 4

2 і 3 жовтня у Дніпрі пройшла спартакіада з легкої атлетики серед закладів фахової передвищої освіти. У ній взяв участь де вихованець ДЮСШ «Електрометалург» Павло Снуріцин. У потрійному стрибку з результатом 12.17 метрів, він виборов срібну нагороду.

 Спортсмени з Нікополя здобули призові місця на різноманітних змаганнях 3

5 жовтня в місті Нуштар (Хорватія) відбувся регіональний турнір з тенісу настільного. Вихованець ДЮСШ «Трубник» Антон Дерлюк серед юнаків в віковій категорії U-15 став срібним призером змагань.

Вітаємо спортсменів та їх тренерів!

Ще новини Нікополя: «Замість шести тренувань на тиждень – три»: гімнастки з Нікополя взяли участь у Всеукраїнських змаганнях

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу