Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
545
545

У Нікополі 42-річному чоловіку повідомили про підозру за спричинення тяжких тілесних ушкоджень знайомому

photo 2023 10 16 16 42 38

У Нікополі 42-річному чоловіку повідомили про підозру за спричинення тяжких тілесних ушкоджень знайомому. Про це розповіли у поліції, передає Nikopolnews.

Цей злочин стався ввечорі 3 серпня в одному з приватних будинків міста. Того дня зустрілися за чаркою зустрілися два чоловіки.

«66-річний гість повернувся до себе додому та ліг спати. Однак його знайомому виявилося мало і той прийшов продовжити посиденьки, скориставшись відкритими дверима у будинку. Між чоловіками виникла сутичка, в ході якої нападник завдав потерпілому два удари в голову», йдеться у повідомленні.

У Нікополі 42-річному чоловіку повідомили про підозру за спричинення тяжких тілесних ушкоджень знайомому

photo 2023 10 16 16 42 38

Внаслідок чого у потерпілого з’явилися гематоми, травми та інші ушкодження лівого ока. Нападник втік з місця скоєння злочину. Але правоохоронці встановили особу правопорушника. Ним виявився 42-річний неодноразово судимий за майнові злочини місцевий мешканець.

13 жовтня чоловіку повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Тепер йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 5 до 8 років.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×