Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3960
3960

У Нікополі оштрафували чоловіка, який викинув сміття біля свого приватного будинку (відео)

у Нікополі

У Нікополі оштрафували чоловіка, який викинув сміття біля свого приватного будинку. Повідомляє Нікопольська міська рада, передає Nikopolnews.

Нещодавно у соціальній мережі з’явилося відео, на якому мешканець Нікополя зафіксував факт порушення благоустрою й зробив зауваження чоловіку, що викидав сміття на узбіччя дороги, біля свого будинку. Про цьому за 50 метрів від цього місця знаходяться контейнери для збору сміття. Жителі вулиці Херсонської розповіли, що таке порушення чоловік скоює вже не вперше.

На початку березня працівники КП «Муніципальна варта» вже виписували вищезгаданому чоловіку протокол за порушення правил благоустрою. Адмінкомісія затвердила йому штраф у розмірі 340 гривень. 7-го квітня порушнику надали повторний припис з вимогою прибрати звалище, яке він створив власноруч. Чоловік проігнорував цю вимогу. Тому, інспектори КП «Муніципальна варта» знову завітали до нього, щоб вручити протокол. Літній чоловік не відчинив ворота, але це йому не допоможе уникнути відповідальності. Детальніше дивіться на відео.

У Нікополі оштрафували чоловіка, який викинув сміття біля свого приватного будинку: відео

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×