Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
462
462

У Нікополі для дітей з інвалідністю виготовляють скандинавських гномів (відео)

У Нікополія для дітей

У  Нікополі для дітей з інвалідністю виготовляють скандинавських гномів. Про це розповіли у міській раді, передає Nikopolnews.

«Міська влада Нікополя плідно співпрацює з різними міжнародними фондами та благодійними організаціями. Зокрема в рамках меморандуму про співпрацю між відділом освіти і науки Нікопольської міської ради та міської організації товариства Червоного Хреста України працівники закладів освіти нашого міста приєдналися до акції «Подаруй дитині скандинавського гнома», йдеться у повідомленні.

Ця акція присвячена до Міжнародного дня людей з інвалідністю, який відзначається щорічно 3 грудня.

У  Нікополі для дітей з інвалідністю виготовляють скандинавських гномів: відео

«Ці авторські вироби створювалися дбайливими руками наших педагогів для дітей вразливих категорій, які залишилися у нашому місті. Вони будуть передані дітям до новорічних та різдвяних свят й створять гарний настрій!», розповіла  Валентина Сафонова начальниця відділу освіти і науки Нікопольської міської ради.

Кожна майстриня вигадує власний образ гнома. Робить викройки, підбирає ґудзик, нитки. Тому ці іграшки дивують різноманітністю. Педагоги займаються рукоділлям у вільний від роботи час.

«У вільний час від роботи, я робила ось цих гарних гномиків, щоб подарувати діткам трохи радості і щастя», говорить Наталя Юрченко, працівниця відділу освіти і науки НМР.

Організатори акції, Нікопольський Червоний Хрест мав на меті зібрати 53 іграшки. Саме такою кількістю діток з інвалідністю вони опікуються. Але завдяки активності педагогів та волонтерів їхня кількість вже набагато більша.

402663782 6824148644369033 333695723394905583 n

Тож їх подарують тим, хто також потребує турботи та уваги.

«Ми хочемо зробити цю акцію, щоб передати частинку свого тепла, енергії та тепла діткам. Аби вони знали, що вони не одні в такий тяжкий час. Ми їх підтримували і будемо підтримувати», розповіла Людмила Мальована, голова міської організації товариства Червоного Хреста України.

До акції «Подаруй дитині скандинавського гнома» можуть долучитися усі охочі, хто має добре серце. Зроблених власноруч скандинавських гномів можна принести до міського відділу освіти та науки НМР або Червоного Хреста.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×