Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
1196
1196

«Рятувальники прийшли пішки з 5 літрами води в руках»: чи планують у Нікополі допомагати ДСНС?

чи планують у Нікополі допомагати ДСНС

Чи планують у Нікополі допомагати ДСНС? Таке питання задали сьогодні на пресконференції міському голові Олександру Саюку журналісти.

Повідомляє Nikopolnews.

Як відомо, у Нікополі часто виникають складнощі з гасінням пожеж після обстрілів. Все частіше можна почути, що не вистачає техніки і спецзасобів. Крім того, працювати рятувальникам часто доводиться під повторними обстрілами. А тому потрібні додаткові засоби захисту.

Раніше ми писали про випадок, який стався у Нікополі нещодавно. За словами місцевої мешканки, родині довелося самостійно гасити пожежу у будинку, який загорівся після обстрілів. Врешті будинок згорів повністю, адже що могли зробити люди самі?

ДСНС прийшли, але вже ближче до вечора – приблизно о 17:20 (а почав горіти будинок приблизно о 11:20). Прийшли наші рятівники, тримаючи по 5 л води в руках! Вони були змушені йти пішки не менше 15 хвилин у важкому споряджені, виснажені, не менш ризикуючи життям , тому що, дронів як птахів в небі … 24/7. Спілкуючись з ними, я дізналась, що майже не залишилось машин , немає спорядження потрібного … І вони дійсно будуть ходити пішки і тушити полумʼя конусами (аби вода була), – розповіла жінка

Чи планують у Нікополі допомагати ДСНС: відео

Тож питання допомоги рятувальникам стоїть у Нікополі надзвичайно гостро.

Відповідаючи на нього 26 вересня, Олександр Саюк сказав:

«У нас як для військових, так й МЧС є програма підтримки. Тому по їх зверненню надаємо допомогу»,

сказав мер міста.

За словами Олександра Івановича, якщо буде звернення від рятувальників, то його розглянуть з депутатами й нададуть допомогу.

 

Ще новини Нікополя: Привласнив понад 1 млн на ремонті мереж водопостачання: повідомлено про підозру посадовцю Дніпровської міської ради

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу