Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1954
1954

У Нікополі комунальники допомагають людям ліквідовувати наслідки обстрілів 14 березня (відео)

У Нікополі комунальники допомагають людям ліквідовувати наслідки обстрілів 14 березня (відео)

У Нікополі комунальники допомагають людям ліквідовувати наслідки обстрілів 14 березня. Про це йдеться у сюжеті міської ради, передає Nikopolnews.

Сьогодні  з самого ранку армія рф обстрілювала місто Нікополь. На щастя обійшлося без загиблих, але є 5 постраждалих. Пошкоджено декілька багатоповерхових будинків. В одну квартиру влучив снаряд.

28

«В одну секонду попав снаряд на третій поверх. Бахнуло миттєво. А у нас все порушилося. І електрика, і котел пропав, всі три вікна й балконний блок. В момент прильоту я була вдома», говорить Валентина, жителька постраждалого будинку.

38

 

Мешканцям, у яких  через вибухи повибивало скло у вікна та балконах безкоштовно надають ОСБ-плити та плівку. Комунальники проводять екстрений ремонт пошкодженого житла.

«Близько 11-ї ранку був приліт. Сильні руйнування, багато пошкоджених квартир. Дуже оперативно відреагували комунальники. Вони привезли ОСБ-плити. Працюємо», розповіла Марина Пушинська, голова ОСББ одного з пошкодженого будинку.

8генш

На місцях обстрілів побував міський голова Олександр Саюк. Він побачив обсяг робіт та переконався, що люди, чиє житло постраждало від вибухів отримують необхідну допомогу.

Якщо вам потрібна допомога, будь ласка, звертайтесь до нашого колл-центру:

  • 0566696061 (з 7:00 до 19:00)
  • 0684952584 (з 7:00 до 19:00)
  • 0800504105 – цілодобово

У Нікополі комунальники допомагають людям ліквідовувати наслідки обстрілів 14 березня: відео

Ще новини Нікополя: Ліквідовували наслідки обстрілів та прибирали опале листя: чим займалися комунальники Нікополя протягом тижня

Читайте також: Кадирівці різко зникли з Бєлгорода: яка ситуація на прикордонні

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×