Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2299
2299

У Нікополі офіційно повідомили про смерть Почесного громадянина міста Григорія Варжеленка

У Нікополі офіційно повідомили про смерть Почесного громадянина міста Григорія Варжеленка

У Нікополі офіційно повідомили про смерть Почесного громадянина міста Григорія Варжеленка. Повідомляє Nikopolnews.

Григорій Тихонович Варжеленко народився 8 березня 1950 року в Нікополі. Все своє життя він присвятив футболу. Він мав професійні досягнення і зробив великий внесок у тренерську справу.

Під час кар’єри футболіста Григорій Варжеленко грав за «Трубник» Нікополь, що дублює склад «Динамо» Київ, «Динамо» Хмельницьк та «Динамо» Ставрополь. Почавши свою кар’єру як футболіст, він швидко став видатним нападником і визнаним капітаном у юнацькій збірній СРСР. По завершенні гральної кар’єри він перейшов до тренерської діяльності, навчаючи та надихаючи нове покоління футболістів.

Свою тренерську діяльність Григорій Варжеленко почав у спортивній школі Нікополя «Колос». Потім очолив рідний ФК «Металург». Був тренером «Полісся» у Житомирі, також працював у тренерських штабах «Зірки» та «Сталі». З 2016 року Григорій Варжеленко знову очолював ФК «Нікополь».

У Нікополі офіційно повідомили про смерть Почесного громадянина міста

424595557 691953736468374 4490446119927712500 n

Як наставник виборов третє місце в Першій лізі в сезоні-1996/1997 з «Металургом» Нікополь. Отримав звання Заслуженого тренера України.

Його вихованці стали визначними фігурами в світі футболу, а сам тренер вивів команди до значних висот.

«Григорій Тихонович Варжеленко є прикладом професіоналізму та відданості спорту. Він назавжди залишиться не тільки легендою футболу, але і невичерпним джерелом натхнення для багатьох спортсменів. Співчуваємо родині, друзям та всім, хто переживає цю втрату. Вічна пам’ять великому тренеру Григорію Тихоновичу Варжеленку», додали у міській раді.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×