Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
474
474

У Нікополі на території пожежної частини освятили каплицю ПЦУ (фото)

У Нікополі

4 вересня у Нікополі на території пожежної частини освятили каплицю ПЦУ. Обряд здійснив Керуючий Дніпропетровською єпархією ПЦУ Владика Симеон. Про це розповіли у ДСНС, передає Nikopolnews

«В новозбудованій капличці, побудованої на честь ікони Божої Матері «Неополима Купина», яку заснували на території державної пожежно-рятувальної частини міста Нікополь сьогодні, вперше відчинились двері», – повідомили у ДСНС.

На урочистому зібрані були присутні рятувальники, волонтери, та представники Православної Церкви України.

У Нікополі

Священнослужителі провели молебень та здійснили обряд посвячення. Владика Дніпропетровської єпархії виступив перед усіма присутніми зі словами:

«Сьогодні на цю капличку та усіх присутніх сходить Божа ласка, без якої ми не можемо трудитися. Ваша професія пов’язана з дуже небезпечною роботою, але саме ви, мужньо та відважно охороняючи людей від біди та нещастя, отримаєте ласку від Бога. Нехай Пресвята Богородиця завжди опікується вами».

Після освячення каплиці Високопреосвященніший Владика вручив Благословенні грамоти рятувальникам, які брали безпосередню участь у будівництві релігійної споруди.

В свою чергу керівництво Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області вручило волонтеру, який допомагав у будівництві та священослужителю Подяки разом з цінним подарунком.

У Нікополі

Як розповіли у ДСНС, на зведення та облаштування будівлі храму знадобилося декілька місяців. Тепер у вогнеборців міста Нікополь є можливість, невід’ємно від несення служби,  духовно збагачуватись та відновлювати свій емоційний стан після виконання тяжких оперативних завдань.

У Нікополі на території пожежної частини освятили каплицю ПЦУ: фото

У Нікополі

У Нікополі

У Нікополі

У Нікополі

У Нікополі

У Нікополі

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×