Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
830
830

Проводять роботу над оцінкою корупційних ризиків: у Нікополі продовжується робота в рамках проекту «Міста доброчесності»

у Нікополі продовжується робота в рамках проекту «Міста доброчесності»

У Нікополі продовжується робота в рамках проекту «Міста доброчесності». Нещодавно пройшло друге засідання робочої групи з підготовки Плану доброчесності Нікопольської міської ради.

Його очолила заступниця міського голови Тетяна Обиденна. Про це повідомили на сайті міської ради, передає Nikopolnews.

На цьому засіданні розглянули питання:

  • про внесення змін до складу робочої групи з підготовки Плану доброчесності Нікопольської міської ради;
  • про дослідження середовища виконавчих органів міської ради та визначення обсягу оцінювання корупційних ризиків.

огш

Як зазначили у міській раді, планується визначення функцій та активів, що становлять значну економічну цінність. А ще складання переліку нормативно-правових актів та розпорядчих документів, що регулюють діяльність.

У Нікополі продовжується робота в рамках проекту «Міста доброчесності»

2024 06 03 15.01.47

«Продовжуємо роботу над оцінкою корупційних ризиків у шести сферах діяльності міської ради: публічні закупівлі, комунальна власність, земельні відносини, антикорупційна політика, архітектура та соціально-економічна інфраструктура. Протягом двох тижнів будемо досліджувати внутрішнє та зовнішнє середовище виконавчих органів міської ради та визначати обсяг оцінювання корупційних ризиків», сказала Тетяна Обиденна.

Новини Нікополя і району: «Бюджет недоотримує величезні кошти»: на Дніпропетровщині обговорили проблему нелегальної торгівлі підакцизними товарами

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×