Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2101
2101

Жінка лежала на дорозі, а навколо все іскрило: медики розповіли, як у Нікополі рятували постраждалих від обстрілу

медики розповіли

Медики розповіли, як у Нікополі рятували постраждалих від обстрілу. Того дня вони надали допомогу 70-річним жінці і чоловіку.

Про це написала лікарка Валентина Марченко, передає Nikopolnews.

Росіяни обстрілюють Нікополь як вдень, так і в ночі. Так, у неділю вранці окупати знову обстріляли місто. Через що сталося декілька пожеж, понівечили будинки людям, порвали електричні дроти.

img1713345573

На станцію швидкої допомоги у Нікополі поступило два виклики. Люди розповіли, що через артобстріли  постраждало двоє людей. Одна жінка лежить на дорозі.

«Першою на місце події прибула бригада інтенсивної терапії та реанімації в складі фельдшерів Кириченка Ігоря, Вишнивецького Ігоря та водія Прокоф’єва Георгія. Бригада була скерована до пораненого чоловіка, але по дорозі першою їм зустрілася 70-річна жінка, яка лежала на обочині дороги на обірваному електричному дроті, в напівсвідомому стані», йдеться у повідомленні.

Медики розповіли, як у Нікополі рятували постраждалих від обстрілу

photo 2024 07 14 12 31 54

Підійти до жінки не було можливості. Навколо неї все іскрилося. Але медики не розгубилися.  Застосовуючи захисні прийоми, все-таки підняли жінку на ноші і винесли з небезпечної зони.

«Оглянули жінку в автомобілі, знайшли точки входу та виходу електричного розряду, виявили перелом плеча. Зробили венозний доступ, знеболили, наклали шину на поранену кінцівку», розповіла Валентина Марченко.

Фельдшерів попросили оглянути ще пораненого по сусідству чоловіка. Ним займалися  фельдшер Володимир Грінах та водій Олег Данилов. Постраждалому обробили садну рану.

Того дня обох постраждалих госпіталізували до лікарні. Медики бажають швидкого одужання пацієнтам.

Ще новини Нікополя: Став першим дорослим пацієнтом: 18-річному мешканцю Кривого Рогу зробили трансплантацію кісткового мозку

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×