Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
360
360

З 9 щенят залишилось четверо: у Нікополі собака шукає люблячу родину

Нікополі собака шукає люблячу родину 5

У Нікополі собака шукає люблячу родину.  Вона вже двічі приводила щенят.

Про це розповіли на сторінці газети «Проспект Трубників», передає Nikopolnews.

Для мешканців селища Північного, які проживають на одній з вулиць біля садового товариства ця історія почалася рік тому.

«На одній з ділянок восени з’явилася вагітна дівчинка – стафф-тер’єр. Спочатку мешканці вирішили, що вона втекла під час обстрілів, і почали її підгодовувати. Але згодом з’ясувалось, що у неї є хазяїн, який живе через кілька будинків на цій же вулиці, але, навіть, не ходить її годувати», йдеться у повідомленні.

Нікополі собака шукає люблячу родину

Місцеві назвали дівчинку Жужею. Згодом вона привела щенят й стала агресивною.  Собака почала кидатися на людей. Тоді сусіди звернулися до її господаря. Він вивіз 7 маленьких цуценят у поле, а їх маму посадив на ланцюг біля дерев’яної будки. У ній собака живе і в холод та у спеку.

У Нікополі собака шукає люблячу родину

Нікополі собака шукає люблячу родину 2

Через декілька місяців Жужа знову завагітніла. Люди пропонували господарю її безкоштовно стерелізувати, але він був проти. Собака знову народила цуценят. Про них господар згадував один раз на тиждень. Приносив черству хлібину та водив собаку гуляти до місцевого магазину, де вона кидалась на людей. А останні дні пиячив та валявся або біля собаки, або біля магазину.

«З дев’яти щенят залишилось четверо. Завдяки місцевим волонтерам їх вдалося роздати в сім’ї. Ні на які перемовини з мешканцями вулиці та волонтерами ні хазяїн собаки, ні його батько, в будинку якого він живе, не йдуть, а, навіть, побачивши сусідів, тікають від них», пишуть у «Проспекті Трубників».

Нікополі собака шукає люблячу родину 4

Собака сумними очима продовжує сидіти на ланцюгу, який теж купили сусіди. Зараз сусіди годують нещасну стаффиню, але знову з острахом думають, як вона буде зимувати в дерев’яній з дірками будці та рости нових щенят на ланцюгу.

Сусіди шукають  нову родину для собаки. Якщо Ви бажаєте забрати її собі, тоді телефонуйте за номером: 095 750 72 33.

 

Ще новини Нікополя: Лише голова з голодними очима: у Нікополі напівживе кошеня «взяла під опіку» собака (фото, відео)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×