Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
805
805

У Нікополі відбулося перше засідання робочої групи з формування генерального плану міста

Відбулося перше засідання робочої групи з формування  генерального плану міста Нікополь

У Нікополі відбулося перше засідання робочої групи з формування генерального плану міста. На ньому присутніх ознайомили з порядком розроблення технічного завдання на оновлення та внесення змін до містобудівної документації.

Про йдеться на офіційному сайті міської ради, передає Nikopolnews.

Робочої групи з формування  генерального плану міста Нікополь була створена рішенням виконачого комітету від 24 липня 2024 року. На її першому засіданні представник підрядної організації з корегування генерального плану міста ТОВ «УКР-ГРУППРОЕКТ» ознайомив присутніх з порядком розроблення технічного завдання на оновлення та внесення змін до містобудівної документації відповідно чинного законодавства. А також він представив методику залучення громадськості до процесу проведення анкетування.

На засіданні були визначені терміни проведення анкетування, представлення проєкту завдання на розроблення генерального плану та його затвердження на стратегічній сесії.

До 2 серпня 2024 року робоча група затвердить перелік питань для проведення анкетування. Потім ці анкети розмістять у ЗМІ  для залучення громадськості, з метою вивчення її бачення розвитку міста Нікополя для відображення в генеральному плані.

У Нікополі відбулося перше засідання робочої групи з формування генерального плану міста

2024 07 29 16.57.34

d84b0ee550e842b7713f65f7548dc9e5 L

Відбулося перше засідання робочої групи з формування  генерального плану міста Нікополь

 

Ще новини Нікополя: Через відключення світла у Нікополі 8 липня перебої з водопостачанням у двох районах міста

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×