Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
779
779

У Нікополі відкрили ще два освітніх простори (відео)

У Нікополі відкрили ще два освітніх простори

У Нікополі відкрили ще два освітніх простори. Загалом їх у нашому місті вже 7.

Про це йдеться у сюжеті програми «Нікополь сьогодні», передає Nikopolnews.

Подібні освітні простори у нашому місті стали з’являтися подібні освітні простори. Їх підтримали благодійники.

«Завдяки участі педагогічних колективів оголошений Всеукраїнською освітньою платформою та благодійним фондом «Глобал 2022», отримали фінансову підтримку на облаштування двох освітніх просторів. За ці кошти були придбані меблі, м’який інвентар, лінолеум. Таким чином наші найпростіші укриття набули більш привабливого вигляду, щоб здійснювати освітній процес з нашими маленькими нікопольчанами», розповіла Валентина Сафонова, начальник відділу освіти і науки НМР.

222288

Для відкриття просторів педагогічні колективи підготували насичену і цікаву програму. Вони навіть пошили ростову ляльку пса Патрона. Чим порадували дітей, адже вони скучили за спілкуванням з однолітками.

«Ми дуже чекали на відкриття цього простору. За 2 роки війни ми вже засумували за дітьми, за садочком, за колективом. Дитині дуже треба спілкування. Вдячні всім вихователям за велику роботу», говорить Наталія Гейдарова, мама.

444

У Нікополі відкрили ще два освітніх простори: відео

Нові освітні простори у нашому місті вже мають маленьких прихильників, які обіцяють до  них приходити щоденно.

У сучасних освітніх просторах, діти будуть гратися з однолітками й готуватися до школи.

«Для дітей – це надто важливо. З початку повномасштабної війни вони втратили час спілкування з однолітками. Нам потрібно йти до школи і нам потрібні підготовчі заняття», говорить Марія Мудра, мама

Відкриття освітніх просторів у різних районах міста дозволяє охопити більшу кількість дітей. Адже у Нікополі залишається приблизно 900 діток дошкільного віку. Розташування  подібних просторів стає зручним для батьків.

2

«Ми дуже чекали на відкриття освітнього простору. Він знаходиться поряд з нашим будинком, що дуже зручно. Тут дуже  гарно. І дітям треба спілкування», говорить Тетяна, мама

Освітяни Нікополя продовжують працювати й надалі в напрямку відкриття нових освітніх просторів у Нікополі. Якщо Ви хочете записати свою дитину до одного з освітніх просторів, зателефонуйте до відділу освіти за телефоном +380997294134. Головна умова – присутність батьків.

444

Новини Нікополя і області: Відвезли бійцям на фронт подарунки від 60 освітніх закладів Дніпропетровщини (відео)

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×