Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1807
1807

Майже добу блукав по зарослому Каховському водосховищу: у Нікополі знайшли 83-річного чоловіка

Майже добу блукав по зарослому Каховському водосховищу: у Нікополі врятували 83-річного чоловіка

У Нікополі знайшли 83-річного чоловіка, який майже добу блукав по зарослому Каховському водосховищу. Про це розповіли у поліції, передає Nikopolnews.

«Чоловіки пішов збирати врожай гарбузів, однак через свій похилий вік втратив орієнтування, не знайшов дороги додому та заблукав у високій траві, якою заросло Каховське водосховище», йдеться у повідомленні.

Відомо, що 11 жовтня близько 15:00 родичка зниклого звернулася до поліції та повідомила, що вчора ввечері дідусь пішов на город за гарбузами та до цього часу не повернувся.

У Нікополі знайшли 83-річного чоловіка: відео

Майже добу блукав по зарослому Каховському водосховищу: у Нікополі знайшли 83-річного чоловікаМайже добу блукав по зарослому Каховському водосховищу: у Нікополі знайшли 83-річного чоловіка

На місце виїхали оперативники Нікопольського РУП та з’ясували, що подружжя проживає поблизу берегової лінії Каховського водосховища. Спільно з кінологом та пошуковою собакою правоохоронці почали пошуки та за кілька годин розшукали зниклого чоловіка. Його передали родині – з дідусем усе добре.

photo 2023 10 12 15 38 47

photo 2023 10 12 15 38 48 (2)

Поліція нагадує про дію розпорядження голови Нікопольської військової адміністрації про заборону виходу на водне дзеркало та берегову смугу Каховського водосховища.

«Не наражайтесь на небезпеку та не провокуйте ворога!», закликають у поліції.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×