Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2344
2344

Дякую: у Нікополі започаткували нову традицію

у Нікополі започаткували нову традицію

У Нікополі започаткували нову традицію – написання постів вдячності у соціальних мережах. Її ініціатор секретар міської ради Іван Базилюк. Повідомляє Nikopolnews.

Окрім  ініціативи Іван Іванович висловив слова вдячності двом жінкам-волонтерам – Олені Вошун та Насті Князевій. Попри війну та щоденні обстріли, вони залишаються у місті й продовжують рятувати бездомних тварин.

«Вони не просто врятували безліч бездомних собак, а й дали їм новий шанс на життя. Під час війни, коли багато людей залишили місто, Олена та Анастасія стали опорою тим, кого залишили напризволяще – нашим беззахисним чотирилапим друзям», пише Іван Базилюк.

У Нікополі започаткували нову традицію: фото

428610192 2149912421850539 3095187065918727028 n

 Анастасія та Олена не тільки забирають собак з вулиці, а й огортають їх своєю любов’ю, лікують й шукають нові родини. Іван Базилюк наголошує, що турбота про тварин – це наше спільне завдання. А історія двох волонтерок, стане прикладом для містян.

«Дякуємо Олена та Анастасія, за вашу неймовірну роботу та ваше велике серце, яке зігріває не лише бездомних тварин, але й нас усіх своїм прикладом», додав секретар міської ради.

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×