Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
539
539

Обікрали зруйнований спортивно-оздоровчий комплекс: у Нікополі затримали двох серійних крадіїв

у Нікополі затримали двох серійних крадіїв 4

У Нікополі затримали двох серійних крадіїв, яківклали майно зі зруйнованого росіянами спортивно-оздоровчому комплексі.

Про це повідомили на сайті поліції, передає Nikopolnews.

«З заявами про крадіжки до Нікопольського районного управління поліції звернулись троє потерпілих. Провівши ряд слідчих заходів, оперативники кримінальної поліції встановили причетність двох місцевих мешканців 34 та 36 років до вказаної низки майнових злочинів», йдеться у повідомленні.

Як з’ясували правоохоронці, чоловіки вже не вперше здійснюють крадіжки зі зруйнованих будівель. Викрадене вони на автівці вивозять та розпродують.

Протягом квітня з вищезгаданого спортивно-оздоровчого комплексі чоловіки винесли майно на понад 65 тисяч гривень. Правоохоронці змогли повернути власникам частину викраденого.

17 вересня чоловікам повідомили про підозру за 7 фактами кримінального правопорушення передбаченого ч.4 ст.185 (крадіжка вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання останнім запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

У Нікополі затримали двох серійних крадіїв: фото

у Нікополі затримали двох серійних крадіїв

у Нікополі затримали двох серійних крадіїв 2

у Нікополі затримали двох серійних крадіїв 3

Ще новини Нікополя: У Нікополі затримали екс-начальника поліції в стані алкогольного сп’яніння – офіційний коментар правоохоронців

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×