Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
5123
5123

Розбещував та неодноразово ґвалтував своїх дітей: у Нікополі затримали чоловіка

у Нікополі

У Нікополі затримали чоловіка, який розбещував та неодноразово ґвалтував своїх дітей. Про це повідомили у прокуратурі, передає Nikopolnews.

«За даними слідства, підозрюваний, проживаючи разом зі своїми  малолітніми дітьми та користуючись їхнім безпорадним станом, вчиняв злочини проти їхньої статевої свободи. Чоловік неодноразово ґвалтував двох дочок та сина, коли дружини не було вдома. На момент вчинення протиправних дій дітям було 8, 9 та 11 років», – йдеться у повідомленні.

Потерпілі діти скаржилися матері, однак вона не реагувала.

У Нікополі затримали чоловіка, який гвалтував своїх дітей

photo 2023 09 26 14 43 49

«За неналежні умови утримання, невиконання обов’язків щодо життя та здоров’я дітей жінку та чоловіка було позбавлено батьківських прав, а сина і доньок вилучено із неблагополучної родини. На виховання їх прийняла прийомна сім’я, де вони перебувають і дотепер», говорять у прокуратурі

Потім опікуни дізналися про вчинені стосовно дітей злочини й повідомили до поліції.

«За результатами комплексу слідчих заходів, а також проведення психологічного дослідження дітей за допомогою «зеленої кімнати» інформація щодо вчинення відносно них протиправних дій підтвердилася», додали у повідомленні.

За процесуального керівництва Нікопольської окружної прокуратури чоловіку повідомили про підозру у зґвалтуванні та розбещенні, вчинених стосовно малолітніх дітей (ч. 4 ст. 152, ч. 2 ст. 156 Кримінального кодексу України). Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×