Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
401
401

У Нікопольському районі зруйновано майже 1,5 тисячі будинків через ворожі обстріли

У Нікопольському районі зруйновано майже 1,5 тисячі будинків через ворожі обстріли

У Нікопольському районі зруйновано майже 1,5 тисячі будинків через ворожі обстріли. Повідомив в медіа-центрі “Укрінформ” голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, передає Nikopolnews.

 “У Нікополі та районі фактично зруйновано 356 багатоповерхових будинків і 1000 будинків приватного сектору… Б’ють із “Градів”, іноді б’ють з важкої артилерії. Відстань від Енергодара до Нікополя до 7 км, невелика. Тобто це зона ураження майже з усієї зброї, яка є у ворога. Від гармат до ракетних систем і мінометів”, розповів Микола Лукашук.

Оперативна ситуація в Дніпропетровській областіОперативна ситуація в Дніпропетровській області

Майже щодня зі сторони Енергодару ворог обстрілює Нікополь та район. До війни в Нікополі мешкало 120 тисяч населення, місто було досить великим промисловим центром. Через щоденні обстріли з міста виїхало майже 80 тисяч людей.

 “Більшість людей, які мешкали в Нікополі і Марганці, виїжджають до Покрова. В Покрові зараз неможливо зняти квартиру чи будинок”, додав очільник облради.

 За словами Миколи Лукашука зараз переселенці їдуть до Кривого Рогу. Готується область і до опалювального сезону. Вже всі котельні пройшли перевірку. В громадах, де ведуться постійні обстріли, прийнято рішення формувати запаси дров.

Обстріли Нікополя, Червоногригорівки і Марганецької громади – подробиці від Миколи Лукашука

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×