Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
189
189

В укритті Нікопольської дитячої лікарні пройшло свято для дітей (відео)

В укритті Нікопольської дитячої лікарні пройшло свято для дітей (відео)

В укритті Нікопольської дитячої лікарні пройшло свято для дітей. Воно відбулося завдяки співпраці працівників медичної установи з благодійними фондами.

Про це йдеться у сюжеті міської ради,  передає Nikopolnews.

В укритті дитячої лікарні волонтери проводять свята для маленьких пацієнтів міста. Їх мета  – відволікти трохи дітей від реалій війни та подарувати їм гарний настрій.

«Саме сьогодні потрібно свято кожній дитині, щоб хоч трошки відволіктися від реалій нашого життя. І тому ми безкоштовно, завжди приходимо з Альоною допомагаємо діткам, від яких відмовилися батьки, дітям, чиї тата стали янголом-охоронцем, захищаючи  нашу землю. Ми з усією душею допомагаємо чим можем і створюємо свято », кажуть волонтерки Юлія Доля та Альона Куценко.

2

 Подібні заходи є гарною практикою у дитячій лікарні. Вони знижують відчуття стресу й покращують спілкування юних пацієнтів з лікарями.

«Спілкування – це одна з найважливіших потреб для дитини. В наш час, в умовах війни це дуже важливо. Я вважаю, що такі заходи впливають на зниження стресу і тривоги. Дають дітям можливість поговорити один з одним», говорить Кристина Петренко, дружина загиблого воїна і мама Ніколь

3

Своїми враженнями від свята поділилася і його учасники.

«Мені дуже подобається ця дитяча лікарня. Вона дуже красива і модернізована. Також ця лікарня мені подобається, як в плані лікування, так і в розмові з лікарями», говорить Уляна Сукач.

Серед учасників заходу були й діти, які зараз знаходяться на стаціонарному лікуванні. Своїми враженнями від свята поділилася Аксенія та Вероніка Паводюк.

«Дитина вже збирається додому. А сьогодні їй трошки підняли настрій», розповіла мама дівчинки.

В укритті Нікопольської дитячої лікарні пройшло свято для дітей

Ще одна пацієнтка лікарні Еліна Сова, впевнена, що такі заходи дуже важливі.

«Сьогодні діти стали трохи веселішими і відволіклися трохи від війни», сказала дівчинка

 

Ще новини Нікополя: Як у Нікополі працюють підземні освітні простори для дітей (фото)

Читайте також: Українські полярники показали морську фауну з дна Південного океан (фото)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×