Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
419
419

В Нікополі відкрили «Клас безпеки» (фото)

Клас безпеки

У Нікополі відкрили «Клас безпеки». Він працюватиме на базі одного з ліцеїв міста, передає NikopolNews.

Ще один «Клас безпеки» на Нікопольщині з’явився завдяки плідній співпраці освітян та рятувальників.

«Співробітники Нікопольське районне управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області зустрілися із педагогами, які безпосередньо проводитимуть із школярами заняття з безпеки життєдіяльності, щоб обговорити з якою тематикою слід ознайомлювати дітей перш за все», розповіли на сторінці Нікопольського районного управління ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

Клас безпеки

Клас безпеки облаштували інформаційними плакатами, навчальними іграми та посібниками для освітян з мінної безпеки, розроблених спільно із UNICEF Ukraine, за допомогою яких учнів навчатимуть правил безпеки.

«Під час зустрічі, надзвичайники довели до присутніх інформацію про можливість для дітлахів доєднатися до руху юних рятувальників та рятувальниць Дніпропетровщини. Педагогам в докладній формі розповіли про основні завдання та характер діяльності учасників руху», додали рятувальники.

Фахівці ДСНС порадили вчителям продовжувати наповнювати інформаційну та матеріальну базу класу. В майбутньому рятувальники пообіцяли брати участь у спільних уроках та допомагати освітянам створювати безпечне середовище для ліцеїстів.

Зазначимо, що з початку війни школярі міста Нікополь навчаються дистанційно.

В Нікополі відкрили «Клас безпеки»: фото

Клас безпеки

Клас безпеки

Клас безпеки

В Нікополі відкрили «Клас безпеки» (фото)

Клас безпеки

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×