Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
204
204

Волонтери Нікополя передали на фронт понад десять машин (відео)

Волонтери Нікополя

Волонтери Нікополя передали на фронт понад десять машин. Про це йдеться у сюжеті, опублікованому начальником Нікопольської РВА Євгеном Євтушенко, передає Nikopolnews.

Без авто на війні неможливо. Але проблема у тому, щоб від прямого артилерійського влучання від машини не залишається нічого.  В такому випадку план для наших захисників один: вижити, звернутися по допомогу до волонтерів та отримати нову автівку.

Постачанням машин на фронт для захисників Нікополя та району займається БФ «Україна – єдина країна». Як зазначає керівник фонду Дмитро Осика, за рік вже пригнали з Європи, відремонтували та відправили на фронт понад десять машин. Зараз до відправлення на передову готові ще дві.

«Машини придбані волонтерами фонду. У нас є Андрій Радченко, який керує процесом придбання та перегону автомобілів. У нього є велика дружня компанія «Маратон». Вони з водіями (компанії – авт.) складаються грошима і купують автомобілі», говорить голова БФ «Україна – єдина країна».

За його словами, ще дві автівки пройшли технічне обслуговування і готові до виправлення на фронт. Одну машину волонтери відправляють у 93-ю бригаду, а іншу в батальйон Шейха Мансура.

Волонтери Нікополя передали на фронт понад десять машин: відео

Ще новини Нікополя: Нікополь передав на фронт зарядну станцію і матеріали для будівництва фортифікаційних споруд

Читайте також: Вручення повістки – як правильно поводитися, коли вручають повістку

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×