Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1506
1506

Полеглому Захиснику з Нікопольщини просять присвоїти звання Герой України – петиція

з Нікопольщини

Полеглому Захиснику з Нікопольщини Роману Загинайло просять присвоїти звання Герой України. Відповідна петиція з’явилася на сайті голови держави. Її автор – Юрій Ткачов, передає Nikopolnews.

«Прошу від всіх рідних і близьких, земляків нікопольців, українців з проханням присвоїти почесне звання Героя України (посмертно)парашутно-десантного батальйону військової частини А1126 Загинайлу Роману Васильовичу 1976 року народження. Він з початку війни став на захист України у складі 25-та окрема повітрянодесантна Січеславська бригада захищав Україну та брав участь у АТО у 2014 році у складі 92 Бригади був мінометником», – пише автор

Коли 24 лютого 2022 року відбулося повномасштабне вторгнення, Роман не роздумуючи пішов захищати Україну у штурмові війська, щоб вигнати окупантів зі своєї землі.

Полеглому Захиснику з Нікопольщини просять присвоїти звання Герой України

з Нікопольщини

«З перших днів повномасштабного вторгнення Роман боронив нашу землю в Донецькій області отримав поранення,але його це не зупинило після лікування продовжив захищати Україну.Роман був хоробрим відважним і ніколи нічого не боявся,був справжнім патріотом і врятував не одне життя,гасло було у нього завжди Вперед Вперед за Україну.Загинув Роман під час штурму ворожих позицій з переважаючими силами противника, вороги були розбиті і взятті в полон. Нажаль Роман отримав поранення не сумісне з життям і це був його останній бій завдання було виконане завдання», – додав Юрій Ткачов.

Підписати петицію можна ТУТ.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×