Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1182
1182

Розслідувала вбивство заступника мера Нікополя і не раз потрапляла під обстріли: Юлія Кузьміна розповіла про свою роботу

Розслідувала вбивство заступника мера Нікополя

Слідча Юлія Кузьміна розслідувала вбивство заступника мера Нікополя і не раз потрапляла під обстріли. Попри важку роботу вона вірить у Перемогу і має плани на майбутнє.

Нещодавно пані Юлія розповіла про свою роботу. Її історії опублікували на сайті поліції, передає Nikopolnews.

У правоохоронних органах жінка працює понад 10 років. У поліцію вона прийшла вже у свідому віці.  Адже ця професія є її дитячою мрією. Сьогодні Юлія Кузьміна є слідчою слідчого відділу з розслідування тяжких та особливо тяжких злочинів проти життя та здоровʼя особи. На її плечі часто покладається обовʼязок у проведенні слідчих дій за резонансними та жорстокими вбивствами людей. Серед них було вбивство заступника мера Нікополя.

Юлія Кузьміна не раз працювала на місцях російських атак і потрапляла під обстріли.

«Коли працюєш на місцях російських атак і бачиш потрощені будинки, то розумієш, що це не просто стіни або шматок будівельного матеріалу – це чиєсь повністю зруйноване життя», каже поліцейська.

Розслідувала вбивство заступника мера Нікополя

photo 2024 07 01 17 03 21

На місце події у неї є свій алгоритм порятунку людей. Головне потурбуватися про людей, адже завжди існує загроза для їх життя.  Окупанти здійснюють повторні удари з артилерії і прицільно б’ють по службових авто поліцейських. Але про виїзд з Нікополя пані Юлія не думає. Вона продовжує сумлінно виконувати свою роботу. До того ж тема безвісти зниклих для неї має особливе значення. Адже у слідчої є повне усвідомлення того, що зараз проживає її родина.

«Кожної хвилини я могла опинитися на місці цих людей, тому як ніхто розуміла їх горе та бажала допомогти. Складність розслідування таких справ полягає в тому, що хочеш максимально допомогти, але потрібно підбирати кожне слово під час розмови з близькими родичами зниклих, аби не зачепити їх горе», каже Юлія Кузьмінa

photo 2024 07 01 17 03 21 (2)

У 2022 році село Борозенське Бериславського району Херсонської області, в якому народилася жінка, окупували росіяни. У ньому жила мама Юлії, яка була головою територіальної громади та відмовилася кидати людей сам на сам з ворогом.

«Найболючіше згадувати, як я не мала жодної  змоги звʼязатися з найріднішою мені людиною. А в місцевих пабліках люди обговорювали те, що її розстріляли в лісопосадці російські війська», – пригадує слідча

За успішне та сумлінне виконання своїх службових обовʼязків Юлія Кузьміна неодноразово відзначалася подяками та грамотами органів місцевого самоврядування, голови обласної ради, університету, керівництва національної поліції.

2ffd3062401f0cb370a9e20df4be06ef

У 2024 році отримала з рук міністра внутрішніх справ України Ігора Клименка нагрудний знак «За відзнаку в службі».

«Найбільше під час розслідування злочинів надихає той факт, що зловмисник понесе заслужене покарання», говорить Юлія.

Після Перемоги України у війні з росією вона мріє поїхати відпочити на рідну Херсонщину. Відновлювати країну та справедливість для тих, хто постраждав внаслідок війни.

Ще новини Нікополя: У Нікополі під обстрілами комунальники щоденно виконують свою роботу: фото

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×