Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
357
357

Для підвозу води Житомир передає Нікополю автоцистерну (відео)

Житомир передає Нікополю

Для підвозу води Житомир передає Нікополю автоцистерну. Повідомляє Nikopolnews з посиланням на сайт Суспільного.

Відомо, що «Житомирводоканалу» дозволили передати Нікополю у тимчасове користування автоцистерну ЗІЛ 4314 для підвозу питної води жителям міста. Відповідне рішення 15 червня прийняли члени виконкому Житомирської міськради на позачерговому засіданні.

Житомир передає Нікополю

Перед голосуванням Житомирський міський голова Сергій Сухомлин сказав, що цистерну передають у відповідь на звернення Нікополя.

«До Житомира звернувся Нікополь, Дніпропетровщина. Води взагалі нема. Для забезпечення підвозу води у тимчасове користування передаємо цистерну», сказав міський голова Житомира.

Для підвозу води Житомир передає Нікополю автоцистерну: відео

Житомир передає Нікополю у тимчасове користування автоцистерну для підвозу води жителям містаЖитомир передає Нікополю у тимчасове користування автоцистерну для підвозу води жителям міста

Начальник управління комунального господарства міськради Олександр Марцун говорить, що Нікополь попросив цистерну на період від восьми до десяти днів. За потреби цей термін можуть продовжити.

На автоцистерні на базі автомобіля “ЗІЛ 130” працюватимуть два робітники “Житомирводоканалу”. Житомирські комунальники працюватимуть у Нікополі 10 днів.

«Ми сьогодні зранку спорядили цю машину, посадили двох водіїв, щоб машина працювала максимально ефективно і водії могли працювати якомога довше», розповів керівник «Житомирводоканалу» Роман Ілик.

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×