Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
51661
51661

Мережа АТБ змінила графік роботи і звернулася до громадян

Мережа АТБ змінила графік роботи і звернулася до громадян

Мережа АТБ змінила графік роботи у всіх своїх магазинах, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на офіційний сайт компанії.

Магазини мережі “АТБ-маркет” від сьогодні будуть працювати з 08:00 по 20:00. Графік магазинів може змінюватись, в залежності від ситуації у кожному місті окремо.

Просимо планувати покупки завчасно та реалізовувати їх у світлий час доби! Звертаємося та закликаємо всіх наших покупців, колег та партнерів: зберігайте спокій та не піддавайтеся паніці, – звертаються в компанії до громадян.

Також на сайті АТБ оприлюднене наступне звернення:

Шановні співвітчизники, колеги, партнери! З ранку сьогоднішнього дня ворог розпочав інтенсивні обстріли наших підпозділів на сході, а також центрів військового управління та аеродромів у інших регіонах. На даний час українська армія тримає оборону і дає відсіч російським військам. Наші військові роблять усе, щоб захистити вас і не дати агресорові шансу на прорив. В умовах, що склалися, корпорація «АТБ» працює в максимально посиленому та мобілізованому режимі. Магазини торговельної мережі «АТБ» забезпечені товарами всіх категорій у повному обсязі. Компанія має достатню кількість товарних залишків для забезпечення споживчого попиту у разі його збільшення. Логістична та транспортна інфраструктура компанії знаходиться під особовим контролем. Керівництвом компанії розроблені відповідні плани дій при загострені ситуації, в першу чергу у районах прямого озброєного зіткнення. Працює створений оперативний штаб, проводиться погодинний моніторинг подій. Введені додаткові посилені заходи безпеки, щодо можливої необхідної евакуації співробітників компанії. Звертаємося та закликаємо всіх наших покупців, колег та партнерів: зберігайте спокій та не піддавайтесь паніці! Ситуація контрольована, але нашій армії зараз як ніколи потрібна ваша підтримка. Ваш спокій і впевненість у Збройних силах України наразі найкраща допомога! За нами правда, за нами перемога! Слава Україні!

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×