Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
666
Без категорії
666

Мешканець Нікополя убив брата і жив у квартирі з тілом два дні: подробиці від поліції

Житель Никополя убил брата и жил в квартире с телом два дня: подробности от полиции

Раніше Nikopolnews повідомляв про те, що мешканець Нікополя убив брата. З’явилися подробиці цього жахливого злочину від поліції.

Місцевий житель завдав 52-річному брату ножові поранення, внаслідок  яких чоловік помер.

23 січня до Нікопольського РУП надійшло повідомлення про те, що працівник одного з підприємств вже два дні не з’являється на роботі, на дзвінки не відповідає.

Для з’ясування обставин події та перевірки до місця мешкання зниклого виїхали співробітники поліції. У квартирі вони виявили тіло чоловіка з ножовими пораненнями.

Правоохоронці встановили, що смертельні тілесні ушкодження потерпілому завдав 54-річний рідний брат, з яким вони спільно мешкали в одній квартирі. Підозрюваного затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

З’ясувалося, що 21 січня після розпиття спиртних напоїв між братами виник конфлікт. Під час суперечки один з чоловіків завдав іншому декілька ударів ножем. Після цього нападник ще два дні перебував в одній квартирі з померлим й нікому не повідомляв про скоєний злочин.

Слідчим за погодженням із прокуратурою зловмиснику повідомили про підозру за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція передбачає позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Триває слідство.

Звіряче вбивство пенсіонера в Покрові скоїли рецидивісти: подробиці від поліції

«Вбив і підпалив будинок»: поліція Нікополя затримала 36-річного підозрюваного

 

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×