Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1095
Без категорії
1095

[:ru]Житель Никополя угнал два “ВАЗа”: его задержали[:ua]Мешканець Нікополя викрав два автомобілі «ВАЗ»: його затримали[:]

[:ru]Житель Никополя угнал два "ВАЗа": его задержали[:ua]Мешканець Нікополя викрав два автомобілі «ВАЗ»: його затримали[:]

[:ru]В Никополе полицейские разоблачили автоугонщика и вернули владельцу транспортное средство, передает Nikopolnews, ссылаясь на Никопольское районное управление полиции.

Злоумышленник угнал два автомобиля марки «ВАЗ», один из которых успел продать на запчасти, а другой полиция вернула владельцу.

Правоохранители установили, что один из автомобилей – «ВАЗ» 2107 злоумышленник похитил в начале мая в городе Марганец. Транспортное средство стоял у подъезда и не было оснащено сигнализацией. На угнанной машине мужчина поехал в соседний Никополь, где спрятал авто в гараже.

Другой автомобиль «ВАЗ» 2104 он похитил через неделю в Никополе. Машина стояла возле подъезда по ул. Шевченко. Транспортное средство злоумышленник продал на детали.

Проведя ряд оперативных мероприятий, правоохранители установили подозреваемого. Им оказался ранее судимый за аналогичные преступления 31-летний местный житель.

30 июля следователем по согласованию с местной прокуратурой злоумышленнику объявили о подозрении ч. 2 ст. 289 (незаконное завладение транспортным средством) Уголовного кодекса Украины. Санкция статьи предусматривает лишение свободы на срок от пяти до восьми лет с конфискацией имущества или без таковой.

Кстати, недавно “NikopolNews” писал:

Злоумышленника, который обворовывал учебные заведения в Никополе, задержали

На трассе Запорожье-Никополь в результате погони задержали двух пьяных автоугонщиков

Вооруженное нападение на почту возле Никополя: разбойники задержаны (видео)

 

 [:ua]У Нікополі поліцейські викрили автовикрадача та повернули власнику транспортний засіб, передає Nikopolnews, посилаючись на Нікопольське районне управління поліції.

Зловмисник викрав два автомобіля марки «ВАЗ», один з яких встиг продати на запчастини, а інший поліція повернула власнику.

Правоохоронці встановили, що один із автомобілів – «ВАЗ» 2107 зловмисник викрав на початку травня в місті Марганець. Транспортний засіб стояв поблизу під’їзду і не був оснащений сигналізацією. На викраденій автівці чоловік поїхав у сусідній Нікополь, де заховав у гаражі.

Інший автомобіль «ВАЗ» 2104 він викрав через тиждень в Нікополі. Автівка стояла поблизу під’їзду по вул. Шевченко. Транспортний засіб зловмисник продав на деталі.

Провівши ряд оперативних заходів правоохоронці встановили підозрюваного. Ним виявився раніше засуджений за аналогічні злочини 31-річний місцевий мешканець.

30 липня слідчим за погодженням з місцевою прокуратурою зловмиснику оголосили про підозру ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає  позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

До речі, нещодавно “NikopolNews” писав:

Зловмисника, який обкрадав навчальні заклади у Нікополі, затримано

На трасі Запоріжжя-Нікополь в результаті погоні затримали двох п`яних автовикрадачів

Збройний напад на пошту біля Нікополя: розбійників затримано (відео)

 

 [:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×