Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2979
Без категорії
2979

Мешканка Нікополя створила шахрайське угрупування, яке ошукало громадян на півмільйона гривень (відео)

Жительница Никополя

На Дніпропетровщині викрили шахрайське угрупування. З’ясувалося, що створила його мешканка Нікополя. Зловмисники ошукали 11 громадян на суму понад пів мільйона гривень. Організаторці та її трьом спільникам уже повідомлено про підозру. Про це інформує Національна поліція у Дніпропетровській області, передає Nikopolnews.

Викрили учасників злочинної групи та отримали докази їхньої причетності до злочинної діяльності оперативники управління стратегічних розслідувань в Дніпропетровській області Нацполіції разом із колегами-правоохоронцями.

Як було встановлено, організувала шахрайську схему мешканка Нікополя, у спільники залучила трьох осіб. Відповідно до розробленого плану, в газетах та мережі Інтернет розміщували оголошення про прийом на роботу. Надалі отримували від громадян необхідні документи та укладали з ними фіктивні трудові договори з усіма анкетними та іншими даними. Потім на підставі отриманої інформації онлайн оформлювали на потерпілих позики у різних фінустановах.

Вчора, 28 грудня, слідчі відділення поліції № 5 Дніпровського райуправління поліції  повідомили організаторці та трьом учасниками злочинної групи про підозру за ч. 4 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

Мешканка Нікополя створила шахрайське угрупування, яке ошукало громадян на півмільйона гривень (відео)

Упродовж серпня 2020 року жовтня 2021 року зловмисникам вдалося ошукати 11 громадян та заволодіти їхніми коштами на суму понад пів мільйона гривень.

Мешканка Нікополя

Вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжних заходів. За скоєне їм може загрожувати від п’яти до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює Правобережна окружна прокуратура міста Дніпра.

Мешканка Нікополя створила шахрайське угрупування, яке ошукало громадян на півмільйона гривень (відео)

Фіктивно працевлаштовували та отримували позики – поліцейські викрили угруповання шахраївФіктивно працевлаштовували та отримували позики – поліцейські викрили угруповання шахраїв

Ошукали громадян на мільйон гривень, «продаючи» дрова – у Марганці пройшли обшуки (фото, відео)

Торгував зброєю по всій Україні: правоохоронці Нікополя викрили злочинця

Екс-голову Дніпропетровської облради підозрюють у погрозі вбивством та зловживанні владою

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×