Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
603
603

Мешканцям Нікополя нагадали про заборону відвідування лісів

Мешканцям Нікополя нагадали про заборону відвідування лісів

Мешканцям Нікополя нагадали про заборону відвідування лісів. Про це йдеться на офіційному сайті міської ради, передає Nikopolnews.

З 25 березня 2022 року на території Дніпропетровщини діє розпорядження щодо відвідування лісів під час воєнного стану.

Дане рішення забороняє відвідування лісів населенням і вʼїзд до лісів Дніпропетровської області (крім транзитних шляхів) транспортних засобів та іншої самохідної техніки, за винятком Збройних Сил України, командуванням видів, окремих родів військ (сил) Збройних Сил України, управління оперативних командувань, Державної прикордонної служби України, Державної спеціальної служби транспорту, Державної служби спеціального звʼязку та захисту інформації України, Національної гвардії України, Служби безпеки України, Служби зовнішньої розвідки України, Управління державної охорони України, Міністерства внутрішніх справ України, інших органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування та тих, що використовуються для лісогосподарської мети у період воєнного стану.

Мешканцям Нікополя нагадали про заборону відвідування лісів

99c309f8b22ccf674ef513c2b1fdd8b5 XL

Районні військові адміністрації й ДСНС повинні донести інформацію до населення щодо дії цього рішення. А контроль за його виконанням покладено на Дніпропетровське обласне управління лісового та мисливського господарства.

Ще новини Нікополя: Нікопольцям нагадали про заборону виходу на берег Каховського водосховища

Читайте також: Депортація через незнання державної мови законна: Конституційний Суд Латвії 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×