Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2524
2524

Мешканцю Покрова загрожує довічне ув’язнення за вбивство

Мешканцю Покрова загрожує довічне ув’язнення за вбивство

Мешканцю Покрова загрожує довічне ув’язнення за вбивство, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на прокуратуру.

У місті Покров 12 жовтня 2022 року в квартирі по вулиці Центральній, в будинку 45 було знайдено труп жінки похилого віку. При огляді трупу виявлено більше десятка колотих ран тулуба. В ході досудового розслідування встановлено, що місцевий, раніше 16 разів судимий чоловік, з метою наживи позбавив життя літню жінку, заволодівши ювелірними виробами і грошима

Злодій вчинив вбивство у вечірній час, до комендантської години, отже його ніхто не бачив, використовував гумові рукавички, переодягався, ночував за містом, сховав викрадене. Однак через декілька днів, витративши викрадені гроші, злодій вирішив збути викрадені ювелірні вироби. Завдяки добропорядним мешканцям міста, які не побажали придбати золоті вироби у підозрілої особи і повідомили про неї до поліції, цей злочин було розкрито.

Під час обшуку у злочинця знайдено знаряддя злочину, одяг зі слідами крові потерпілої, ювелірні вироби, гумові рукавички. Зловмисника затримано та судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Завдяки злагодженій роботі правоохоронних органів швидко та якісно проведено досудове розслідування, зібрано достатньо доказів для доведення вини, і кримінальне провадження направлені на розгляд суду.

В подальшому прокуратурою будуть вжиті всі заходи для доведення в суді вини обвинуваченого і щоб він був засуджений за ч. 2 ст. 115 КК України до покарання виключно у виді позбавлення волі не менше 10 років або навіть до довічного позбавлення волі.

Загарбники готують новий злочин в Енергодарі – в ЦНС розкрили плани окупантів

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×