Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
4422
4422

Мешканців Дніпропетровщини закликають не панікувати, а допомагати

Мешканців Дніпропетровщини закликають не панікувати, а допомагати

Мешканців Дніпропетровщини закликають не панікувати через ворожі удари по критичній інфраструктурі. Відповідне звернення оприлюднив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, передає Nikopolnews.

Вони досі не визнають Україну самостійною державою. Вони не можуть змиритися з нашою незалежністю і прийняти нашу суверенність, – зазначив у своєму зверненні Лукашук.

Окупанти знову влаштували масований обстріл Дніпропетровщини, Києва, Запоріжжя, Миколаєва, інших мирних міст України. Витратили більше сотні мільйонів доларів на смертоносні ракети, бо досі намагаються примусити українців боятися. Загарбники думають, що лишивши нас без світла, води, тепла, досягнуть своєї мети. Але вони не здатні зрозуміти, що нічого в них не вийде.
Апломб, відшліфований століттями, манія величі, бажання знищити нашу національну ідентичність – це про росіян, котрі не можуть жити в цивілізованому світі.
Істоти, які служать в російській армії роками чи яких рандомно згребли на забій, як худобу, не вміють думати.
Україна бореться. Ми отримуємо зброю, військові знають свою роботу і мають успіхи на передовій, – написав голова облради.

Він запевнив, що ситуація на кордонах Дніпропетровщини контролюється ЗСУ, робота критичної інфраструктури буде відновлена, область живе і працює на Перемогу.

Прошу всіх – не панікуємо. Тримаємо кожен свій фронт. Сидіти, склавши руки, в мовчазному очікуванні найгіршого ніхто не збирається. Всі знають, як діяти, і всі працюють. Наприклад, в Тернівці, Першотравенську, Миколаївській громаді електропостачання вже відновлено. Робота триває, – розповів Лукашук.

А нелюди з рф – зрозумійте нарешті: в Україні на вас чекає смерть чи в кращому випадку полон. Ми боротимемося до нашої Перемоги. І переможемо, – резюмував голова облради.

Тим часом, президент Зеленський повідомляє, що з 10 жовтня росіянам вдалося зруйнувати близько 30% енергетичної інфраструктури України.

Мешканців Дніпропетровщини закликають не панікувати, а допомагати

Укренерго звертається до громадян з проханням максимально економно споживати електроенергію і оприлюднило оптимальний графік користування електроприладами.

Мешканців Дніпропетровщини закликають не панікувати, а допомагати

«Фільтруйте все, що читаєте в мережі» — Лукашук звернувся до мешканців Дніпропетровщини і розповів, як пройшов день

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×