Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
319
319

Міська влада інспектує пункти незламності у Нікополі – що там є (відео)

пункти незламності у Нікополі

Міська влада інспектує пункти незламності у Нікополі, яких станом на сьогодні у місті 15. Про це йдеться в сюжеті Нікопольської міської ради, передає Nikopolnews.

Зазначається, що більшість пунктів незламності було відкрито ще минулого року у кількості 11 штук. Вони допомогли містянам пережити важку зиму. Цього року кількість пунктів збільшили на чотири. Зараз посадовці проводять інспектування об’єктів, аби перевірити ступінь їх готовності до прийому громадян.

У нас є паспорти: як повинні бути забезпечені пункти незламності. Це і тимчасові сховища. Це і вода питна, і вода технічна. Це обов’язково постійний цілодобовий інтернет. Це і розетки, де людина може зарядити свої гаджети. І дитячі кімнати, і аптечки тощо. Все це у нас є, – розповів секретар нікопольської міської ради Іван Базилюк

Міська влада Нікополя інспектує пункти незламності – що там є (відео)

Міська влада Нікополя інспектує пункти незламності – що там є (відео)

Автор сюжет додав, що у пунктах незламності є теплові пушки, генератори, старлінки. Можна нагріти воду та зробити чай чи каву.

Деякі нікопольці вже зараз користуються пунктами незламності. Хтось ховається тут від обстрілів. А хтось, як наприклад, пані Олена, працює. Вона – вчителька у ліцеї №24. Для роботи їй потрібен гарний інтернет, а вдома з ним проблема. Інтернет-зв’язок жінка знаходить у пункті незламності.

Міська влада Нікополя інспектує пункти незламності – що там є (відео)

Детальніше – у сюжеті нижче.

Ще новини Нікополя: Нікополь: життя під прицілом – репортаж латвійського телеканалу Rus.LSM.lv (відео)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×