Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
33413
33413

Можливі обстріли Нікополя і району: Євген Євтушенко назвав найнебезпечніші місця у Нікополі

Начальник Нікопольської РВА Євген Євтушенко попросив мешканців про допомогу

Голова РВА Євген Євтушенко попередив про можливі обстріли Нікополя і району. Він також назвав найнебезпечніші місця у Нікополі, передає Nikopolnews, посилаючись на Телеграм-канал посадовця.

Довго думав, писати чи ні. З одного боку – можлива паніка, з іншого – не можна ігнорувати подібні повідомлення на тлі обстрілів Криворізького і Нікопольського району останні дні. З різних джерел надходить інформація щодо можливого обстрілу сіл, селищ, міст нашого району розташованих на березі водосховища, – написав Євген Євтушенко увечері 10 липня.

Він зазначив, що можливо, це ІПСО ворога, про які ним було згадано раніше. Можливо, ні.

(Від ред: додамо, що сьогодні на Телеграм-каналі Євтушенко викладалася інформація про пересування “Градів” в бік Енергодару. Такі дані надав дописувач, який представився мешканцем одного з населених пунктів на тому березі. Перевірити інформацію неможливо).

Можливі обстріли Нікополя і району: Євген Євтушенко назвав найнебезпечніші місця у Нікополі

Вважаю, що на війні надмірна обачність краще самовпевненої легковажності, – написав начальник РВА.

Він закликав мешканців поставитися серйозно та виважено до цього повідомлення. Панікувати не потрібно, це не дасть жодної переваги, проте, забере можливість критично мислити та приймати виважені рішення.

За можливості слід уникати скупчень людей, не перебувати на вулицях та відкритих територіях, пам’ятати про правило двох стін, під час обстрілів уникати перебування біля вікон та скляних вітрин, якщо обстріл застане на вулиці – відразу лягати на землю.

За словами Євгена Євтушенка, для міста Нікополь особливо небезпечним є перебування в районі розташування будівель органів місцевої та виконавчої влади.

Можливі обстріли Нікополя і району: Євген Євтушенко назвав найнебезпечніші місця у Нікополі

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×