Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
7631
7631

“Можуть мститися за міст”: Микола Лукашук звернувся до мешканців Нікопольщини з попередженням

Як пройшов день 2 серпня на Дніпропетровщині і коментар щодо наступу на Кривий Ріг від Миколи Лукашу

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук розповів про те, як пройшов день 27 липня у регіоні і звернувся з окремим попередженням до мешканців Нікопольщини, передає Nikopolnews.

Микола Лукашук повідомив, що сьогодні протягом дня під ворожий вогонь потрапив Криворізький район. Зі ствольної артилерії окупанти вдарили по прикордонним територіям Зеленодольської громади, село Велика Костромка. На щастя, без жертв і без руйнувань. Були перебиті лінії електропостачання,  які наразі вже все відновлено.

У Нікопольському районі вдень було тихо, але пам’ятаємо, що ворог підступний. Наші захисники зараз пристрілюються по Антонівському мосту, тому окупанти, ймовірно, захочуть помститися у звичній для них манері, обстрілюючи цивільну інфраструктуру. Тому закликаю мешканців району, як і всіх жителів області, дотримуватися правил безпеки під час сигналу повітряної тривоги, – сказав Микола Лукашук.

На інших наших територіях все спокійно, наразі ситуація повністю контрольована в усіх громадах та на кордонах області.

Дніпропетровщина продовжує приймати переселенців. Станом на сьогоднішній день область прихистила вже 297,8 тисяч внутрішньо переміщених осіб, з них:

  • 104,4 тисячі – це працездатні жінки;
  • 74,6 тисяч – діти.

Дніпро – 127,7 тис., Кривий Ріг – 55,8 тис.

Микола Лукашук звернувся до мешканців Нікополя, які мають рідних і друзів в Енергодарі

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×