Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
658
658

На Дніпропетровщині депутат допоміг збити ворожий дрон: що робити, коли бачиш БПЛА окупантів

На Дніпропетровщині депутат допоміг збити ворожий дрон: що робити, коли бачиш БПЛА окупантів

На Дніпропетровщині депутат допоміг ЗСУ збити ворожий дрон. Про це розповів голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, передає Nikopolnews. Також Лукашук розповів, як кожен, хто побачить БПЛА ворога, може допомогти ліквідувати «хижу пташку».

Нагадаємо, вночі 2 листопада росіяни влаштували наймасштабнішу за весь час атаку дронами-камікадзе на Дніпропетровщині. Шість безпілотників було збито силами нашої ППО!

Вчора ввечері під час сигналу повітряної тривоги мені зателефонував один з обласних депутатів: над його будинком пролетів дрон у бік Дніпра. Інформацію про напрямок руху безпілотника ми передали військовим з повітряного командування «Схід». Цю «пташку» сили ППО успішно мінуснули, як і п‘ять інших, які були скеровані росіянами на нашу область, – розповів Лукашук.

Друзі, ракет у ворога стає менше, а дронів-камікадзе більше. Тому, якщо бачите БПЛА, або чуєте звук мопеду в повітрі – запам’ятайте, що вам слід зробити, – додав голова облради.

Шо робити, коли бачиш БПЛА ворога

В Україні діє мобільний застосунок «єППО», завдяки якому ви можете зафіксувати рух ворожих дронів чи ракет і ця інформація надійде нашим військовим. Встановіть додаток на телефон, пройдіть авторизацію за допомогою «Дії» і якщо станете свідком польоту рашистських БПЛА, ракет, літаків – в першу чергу надайте дані через «єППО».

Завантажити додаток:

Якщо у вас виникли проблеми із застосунком – тоді дзвоніть в поліцію чи в ДСНС. Не намагайтеся збити дрон самотужки чимось важким, що опиниться під рукою. Ну і, звісно ж, не викладайте фото/відео польоту в соцмережі.

Користуйтеся додатком. Завдяки йому ви зможете суттєво допомогти нашим силам ППО впоратися із ворожою ціллю. Військові знають, що з нею робити. Кожен з нас може бути корисним і зробити свій внесок у Перемогу України. Разом ми – сила, – написав Микола Лукашук.

Над Нікопольщиною вночі збили ворожий дрон-камікадзе

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×