Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1880
1880

На Дніпропетровщині двоє дівчаток віком 6 і 8 років провели ніч у полі

На Дніпропетровщині двоє дівчаток віком 6 і 8 років провели ніч у полі

На Дніпропетровщині у Кам’янському двоє дівчаток віком 6 і 8 років провели ніч у полі. Їх розшукали поліцейські, передає Nikopolnews.

Дітей розшукали у полі майже за кілометр від домівки.

14 листопада близько опівночі до поліції звернулась жінка та повідомила про зникнення 6-річної доньки. Невдовзі до поліції звернулась ще одна місцева жителька та розповіла, що виявила відсутність 8-річної доньки.

Під час з`ясування всіх обставин події поліцейські встановили, що зниклі дівчата – подружки. Після обіду вони пішли гуляти, однак ввечері додому не повернулись. Спочатку батьки шукали їх самотужки, а коли пошуки не дали результату – звернулись до поліції.

До пошуків дітей були задіяні кінолог із собакою, ювенальні поліцейські та майже весь особовий склад відділення поліції № 2 Кам`янського РУП. Всю ніч правоохоронці розшукували дівчат, обстежили занедбані будівлі, прибережну зону, лісопосадку та опитували всіх знайомих. Пошуки дітей ускладнювала темрява. На щастя, 15 листопада близько 6:30 дівчаток знайшли у полі – вони були змерзлі та налякані. Дітей цілих та неушкоджених повернули батькам.

Долучитися до обговорення

Джерело: Національна поліція у Дніпропетровській області

Зимові канікули в Україні – як відпочиватимуть школярі і чи будуть переноси

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×