Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1506
1506

На Дніпропетровщині затримали диверсанта, який ставив червоні мітки біля адмінбудівель

На Дніпропетровщині затримали диверсанта, який ставив червоні мітки біля адмінбудівель

На Дніпропетровщині затримали диверсанта, який ставив червоні мітки біля адмінбудівель. Про це повідомила Генеральний прокурор України Ірина Венедиктова, передає Nikopolnews.

Диверсанта затримали у обласному центрі. Ним виявився мешканець Кривого Рогу, завербований ФСБ.

У Дніпрі біля будівель ДніпроОГА та облради було затримано мешканця Кривого Рогу, який наносив на проїзну частину спеціальні мітки у вигляді червоних хрестів. Як відомо, такі знаки використовуються для коригування ракетних ударів. Про це повідомила генпрокурор України Ірина Венедиктова.

-У Дніпрі, де поряд розташовані адмінбудівлі Дніпропетровської ОДА та Дніпропетровської облради, затримано мешканця Кривого Рогу, який наносив на проїжджу частину спеціальні відмітки у вигляді червоних хрестів (попередньо для корегування ракетних ударів). В ході огляду телефону встановлено, що він тримає зв’язок з ФСБ, у соцмережах підтримує агресію проти держави, – повідомила прокурорка.

Також відомо, що аналогічні відмітки чоловік наніс біля будівлі прокуратури області. Затриманого передано до контррозвідки СБУ.

Нагадаємо, якщо ви побачили подібні мітки, їх слід знищити або засипати грунтом чи землею (НЕ ЗАМАЛЬОВУВАТИ) і повідомити про свою знахідку поліції за номером 102.

На Дніпропетровщині знайшли мертвим 6-річного хлопчика, який зник сьогодні

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×