Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
3923
3923

На Криворізькому напрямку група орків наскочила на пункт ЗСУ – автівку знищили разом з «начинням»

На Криворізькому напрямку група орків наскочила на пункт ЗСУ – автівку знищили разом з «начинкою»

На Криворізькому напрямку група орків наскочила на спостережний пункт ЗСУ. Українські військові знищили автівку разом з «начинкою». Про це повідомляє Оперативне командування «Південь» 5 червня, передає Nikopolnews.

Згідно інформації, оприлюдненої командуванням, противник продовжує ведення бойових дій на рубіжах, де закріпився. А спроби ворога повернути втрачені позиції завершуються поразкою.

Так,  парою гелікоптерів Ка-52 ворог наніс удар по наших позиціях з метою вогневого та психологічного тиску, а пізніше, за підтримки БТРів та танків намагався відновити свої втрачені позиції на напрямку Сухого Ставка й Лозового на Херсонщині. Як результат – українські військові уразили 6 БТР і танк Т-72. Не маючи шансу на успіх, ворог повернувся на вихідні невигідні позиції.

На мапі – Сухий Ставок, біля якого ворог спробував відновити втрачені позиції

В районі відбитої у ворога Миколаївки на наш спостережний пост наскочила група рашистів на автівці. Влучними діями наших захисників автівку знищено разом із усім її вмістом.

На мапі – відбита у ворога нещодавно Миколаївка

Втрати окупантів на півдні за добу:

Підтверджені втрати противника складають 87 рашистів та близько 40 одиниць ворожої техніки, серед яких 4 танки, 4️ гаубиці «Мста-Б» і 7️ трохи меншим калібром, 2 реактивні системи залпового вогню «Ураган» і «Град», 9 одиниць броньованої та 9️ автомобільної техніки, при чому 2️ завантажені боєкомплектом. Додатково знищено ще 2️ ворожих польові склади боєприпасів.

Фото ілюстративне – з відкритих джерел

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу