Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
6715
6715

Був патріотом і волонтером: російський снаряд на Нікопольщині вбив 23-річного юнака

Був патріотом і волонтером: російський снаряд на Нікопольщині вбив 23-річного юнака

З’явилося фото юнака, якого вбив російський снаряд на Нікопольщині. Світлину хлопця і співчуття його рідним від козацької громади оприлюднила у мережі Ольга Коник.

І досі  не віриться, що це сталося. Йдуть у засвіти найкращі… Ті, кому б творити Україну, продовжувати рід український, бути нашим майбутнім, – написала Ольга Коник у пабліку Чортомлицька Січ.

Вона висловила щирі співчуття родині Ключко у зв’язку з втратою 23-річного сина Тараса.

Ще зранку цей молодий красень радів життю, будував плани, підтримував побратимів, мріяв і дихав на повні груди. Цивільний, беззбройний, мирний хлопець, який на своїй землі тяжко працював і не підозрював, що за мить ковток повітря застрягне в грудях назавжди, – написала Ольга Коник.

Вона розповіла, що Тарас займався волонтерством, був патріотом і дуже відданим своїй справі.

Російський снаряд на Нікопольщині вбив 23-річного юнака

Був патріотом і волонтером: російський снаряд на Нікопольщині вбив 23-річного юнака

Козаки Чортомлицькоі Січі і весь Січеславський край висловлюють співчуття та підтримку родині Ключко з приводу передчасної втрати їх сина. Дякуємо вам за виховання Тараса справжнім прикладом козацької, лицарської звитяги. В цю тужну  мить козацьке братерство поділяє горе вашої сім’ї, та разом з вами схиляємо голову в глибокій скорботі. Нехай душа невинно убієнного Тараса знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають! Спочивай, братику, ми помстимося! – йдеться у дописі.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що 4 грудня на Нікопольщині у селі Капулівка загинув 23-річний хлопець. Він порався на своєму подвір’ї, коли туди ударив російський снаряд.

Nikopolnews висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблого.

Меморіал: вбиті росією. Волонтерка Вікторія Афоніна, 53 роки, Бахмут, жовтень

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×