Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
5865
5865

На Нікопольщині продовжують посилювати інженерні спорудження і мінні поля

На Нікопольщині продовжують посилювати інженерні спорудження і мінні поля

На Нікопольщині продовжують посилювати інженерні спорудження і мінні поля з боку херсонсько-криворізького напрямку, який наразі для нашого району є найбільш загрозливим. Там відбувається пересування ворожих сил. Про це розповів голова Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко, передає Nikopolnews.

Є розуміння завдання, люди працюють. Проїхати бравим маршем тут не вийде. Восьма споруда – це перша територія Нікопольського району, майже не прохідна, – запевнив Євген Євтушенко.

Він додав, що серйозної загрози для району зараз немає. Якщо ж ворог наважиться сюда зайти, він зустріне великий опір, і йому більше не захочеться повторювати своїх спроб.

Голова Нікопольської районної військової адміністрації констатував, що на Нікопольщині у зв’язку з війною зупинилося звичайне мирне життя: не асфальтуються дороги, не ремонтуються об’єкти інфраструктури тощо. Він звернувся до голів територіальних громад з проханням підвищувати обороноздатність своїх територій. А також приділяти належну увагу церемоніям прощання із загиблими героями, не залишати рідних наодинці з їх бідою. На жаль, Нікопольщина несе втрати на війні, і на жаль, є прикрі поодинокі випадки, коли влада не спрацювала належним чином.

Також звернувся Євген Євтушенко до чоловіків.

Дізнаючись новини про обстріли Львова, ми розуміємо, що в Україні вже не залишилося місць, де безпечно. Від руського миру в Україні не сховаєшся ніде. Я знаю, що половина чоловіків із Нікопольського району, в тому числі ті, хто позиціонували себе патріотами і одягали вишиванку, намагаються пересидіти важкі часи на заході України. Я звертаюся до них і закликаю повертатися та ставати на захист своєї батьківщини. Адже якщо ми не захистимо її, то втратимо Україну, – сказав голова РВА.

Прокоментував він також ситуацію з дозволом на продаж алкоголю, з суперництвом у волонтерській сфері та інші актуальну питання. Детальніше дивіться на відео:

Мешканців Нікополя і району закликали повертатися до роботи

Ворожа колона, що рухалась у бік Нікополя, догоряє – Євген Євтушенко

Увага, міни! Мешканців Нікополя і району просять не наближатися до червоних позначок

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×