Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3281
3281

«На продукти для мешканців найгарячішої точки області – Нікополя» – у Дніпрі стартують благодійні акції

«На продукти для мешканців найгарячішої точки області – Нікополя» - у Дніпрі стартують благодійні акції

У Дніпрі стартують благодійні акції, спрямовані на допомогу мешканцям Нікополя. Про це пишуть дніпровські ЗМІ, передає Nikopolnews.

Оригінальна благодійна акція відбудеться у Дніпрі вже сьогодні, у п’ятницю 21 жовтня. На Європейській площі у період 15:00-17:00. В рамках старту проекту “Місяць здоров’я BE HEALTHY FOR UKRAINE” учасники акції викладуть прапор України шматочками японської страви – суші.

Акція має назву “Прапор України з суші по-українськи”. 5000 шматочків суші, з яких буде складений жовто-блакитний флаг, дніпряни та гості міста зможуть купити. А зібрані кошти будуть спрямовані на придбання квадрокоптеру Mavic 3 Fly More Combo для військової розвідувальної частини А3449 та продуктів харчування людям, які знаходяться в найгарячішій точці Дніпропетровської області – у Нікополі.

А вже завтра, у суботу 22 жовтня, стартує проект “Місяць здоров’я BE HEALTHY FOR UKRAINE”. Кращі медичні центри та клініки, експерти в сфері здоров’я протягом місяця будуть надавати свої послуги та консультації. Певний відсоток від наданих послуг буде спрямовано на ті ж цілі – закупівлю обладнання для військових та продуктів харчування для нікопольців.

Свій пакет здоров’я та експерта можна обрати на сайті ЗА ЦИМ ПОСИЛАННЯМ

Захід проходить за ініціативи ГО SPORT&HEALTH CITY та підтримки Дніпровської міської ради, Департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання ДМР, українська мережа онлайн-рестранів японської кухні Sushi Icons та BE HEALTHY FOOD.

Акції в АТБ Нікополя з 19 до 25 жовтня “Економія”

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×