Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3777
3777

«На протилежному березі орки палять цигарки в небезпечних місцях» – начальник Нікопольської РВА

«На протилежному березі орки палять цигарки в небезпечних місцях» - начальник Нікопольської РВА

Начальник Нікопольської РВА Євген Євтушенко розповів про те, як пройшов день у районі, і що відбувається на протилежному березі, передає Nikopolnews.

День знову минув неспокійно. Ворог цілив зі ствольної артилерії по території Марганецької і Червоногригорівської ТГ та місту Нікополь. На щастя, минулося без постраждалих та руйнувань.

Останні декілька днів на протилежному березі водосховища орки палять цигарки в небезпечних місцях. Це призвело до суттєвих негативних наслідків. Більше того, є інформація, що небезпечне тютюнопаління буде продовжуватись… Звісно, ви прагнете почути зрозумілі звіти про успіхи наших військових та втрати противника. Але, задля безпеки наших воїнів такі звіти з’являться через певний час. Наразі, прошу вас зберігати спокій, вірити в ЗСУ та нашу перемогу! – сказав Євген Євтушенко.

Також він повідомив, що останнім часом не має можливості постійно бути біля мобільного та попереджати громадян про небезпеку особисто.

Тож разом з хлопцями та дівчатами, які проживають по обидва береги водосховища, ми створили телеграм-канал, де ви отримуєте попередження про небезпеку в форматі 24/7. Це унікальний досвід про який розповімо пізніше, – пообіцяв Євтушенко.

Слідкувати за повідомленнями можна тут: https://t.me/endar1382.

Нечисть вже виповзає на берег, розпочинає обстріли та отримує у відповідь. Будь ласка, перебувайте в сховищах, – закликав Євтушенко мешканців прибережних територій Нікопольського району увечері 30 серпня.

Нагадаємо, станом на зараз по Нікополю і НІкопольській громаді оголошено тривогу через загрозу артобстрілу.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×