Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1826
1826

На території Нікополя і району можуть бути нерозірвані боєприпаси – будьте обережні!

На території Нікополя і району можуть бути нерозірвані боєприпаси – будьте обережні!

На території Нікополя і району можуть бути нерозірвані ворожі боєприпаси. Поліція просить громадян бути обережними, передає Nikopolnews.

У Нікополі та районі поліцейські вибухотехнічної служби проводять огляд та розмінування території. Нерозірвані фрагменти боєприпасів, які становлять небезпеку, виявляють та знищують, фіксуючи місця прильотів.

Сьогодні, після нічного ракетного обстрілу Нікопольського району, поліцейські задокументували чергові злочини армії рф. Слідчо-оперативні групи поліції спільно з працівниками вибухотехнічної служби виявили шість місць прильотів. Поліцейські зафіксували пошкодження будівель, житлових будинків, зібрали речові докази російської агресії.

Після кожного обстрілу територію оглядають і вибухотехніки. Вони вилучили залишки ракет та снарядів, перевірили їх на вибухонебезпечність. Огляд території триває.

Поліція закликає жителів м. Нікополь та району не наражати себе на небезпеку, не наближатися та не чіпати підозрілі предмети. У разі їх виявлення, одразу повідомляйте на лінію 102. Будьте обережні та дотримуйтесь основних правил безпеки, – йдеться у повідомленні поліції.

Детальніше – у відео

«У орків палає у всіх сенсах, можуть бути обстріли» – Євген Євтушенко звернувся до мешканців Нікополя і району

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×