Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
14326
14326

«На території району триває ІПСО ворога» – начальник Нікопольської РВА

обстріли нікополя

Начальник Нікопольської РВА Євген Євтушенко звернувся до мешканців району пізно ввечері 18 липня, передає Nikopolnews.

Друзі, пишу вам з не зданого, вільного Українського міста Нікополь. На цю хвилину обстрілів, бойових дій, техніки та живої сили окупантів не зафіксовано, – йдеться у повідомленні.

За словами Євгена Євтушенка, останні дні в районі спостерігається зростання кількості вкидів щодо обстрілів з датою та часом, планами захопити Нікополь до 20 (25, 30).07 і подібним.

Сьогодні чув історію про ДРГ, котра захопила чи не половину прибережної території однієї з наших громад. Багато людей вірить та панікує, – сказав Євтушенко.

Війна триває, в тому числі, у медійному просторі, – наголосив він. – Ворог здійснює “обстріли” не тільки боєприпасами РСЗВ а й дезинформацією. Його мета – змусити нас хвилюватись, панікувати. “Дезу” закидають у вайбер і телеграм-групи, ФБ, розсилають в приватні повідомлення. На території району триває ІПСО (інформаційно-психологічна операція) ворога.

Будьте уважні – кожен з нас є мішенню, або може стати корисним ідіотом, – закликав начальник РВА.

Разом з тим зауважу – ризик реальних обстрілів нікуди не зник. Тому, своє життя та психологічний стан необхідно підлаштувати під поточну ситуацію. Ми можемо це зробити! – додав він.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×